Конфлікт Авакова і Порошенка: з'явився коментар глави МВС
Категорія
Політика
Дата публікації

Конфлікт Авакова і Порошенка: з'явився коментар глави МВС

Конфлікт Авакова і Порошенка: з'явився коментар глави МВС
Джерело:  online.ua

Між українським лідером Петром Порошенко і міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим не виникало конфліктів через появу наметів мітингувальників під будівлею Верховної Ради України в Києві.

Про це сам міністр розповів журналістам, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

Читайте також: Соратник Януковича зізнався у фінансуванні протестів в Києві

Зауважимо, що раніше в мережі з'явилася інформація про те, що після встановлення мітингувальниками наметів під Радою Порошенко зібрав засідання керівників правоохоронних органів України, в рамках якого роздратовано заявив, що саме Арсен Аваков допустив такий розвиток подій. При цьому міністр нібито відповідав, що вибрав менше з зол між кривавими зіткненнями і "напівпорожніми наметами".

У коментарі журналістам Аваков підкреслив, що дійсно проходили обговорення ситуації в центрі Києва, однак конфлікту не було. Він зазначив, що його відносини з президентом можна охарактеризувати як "цілком дружні" і "товариські".

"І такого як "ах, вони посварилися і один в одного кинули склянку води" немає", - сказав керівник МВС.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше нардеп Антон Геращенко розповідав, що з першого дня обрання Порошенка президентом між ним і Аваковим існує конфлікт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?