ФІФА назвала кращого футболіста 2017 року
Категорія
Спорт
Дата публікації

ФІФА назвала кращого футболіста 2017 року

ФІФА назвала кращого футболіста 2017 року
Джерело:  online.ua

Міжнародна федерація футболу визнала нападника португальської збірної і мадридського "Реала" Кріштіану Роналду кращим футболістом 2017 року.

Про це інформується в даних прес-служби ФІФА, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Стали відомі три претенденти на звання кращого футболіста Європи

Відзначається, що за звання кращого футболіста року з Роналду змагалися такі відомі спортсмени як форвард "Барселорни" Ліонель Мессі і нападаючий французького ПМЖ Неймара.

У голосуванні брали участь чотири групи, - журналісти, капітани, тренери і вболівальники, - кожна з яких мала по 25% голосів.

Варто зауважити, що наставник Роналду Зінедін Зідан став "Тренером року", футболісткою року назвали Ліеке Мартенс, а звання автору найкрасивішого гола в 2017 році отримав нападник "Арсеналу" Олів'є Жиру, який забив у ворота "Кристал Пелас":

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кріштіано Роналду став другою найбільш оплачуваною знаменитістю в Європі за версією Forbes.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?