"Lord of the dance" у Києві: 5 цікавих фактів про шоу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Lord of the dance" у Києві: 5 цікавих фактів про шоу

"Lord of the dance" у Києві: 5 цікавих фактів про шоу
Джерело:  online.ua

Lord of the Dance - це ірландський танцювальний колектив, заснований хореографом Майклом Флетлі 20 років тому. За багато років змінилися учасники, гримери і сценаристи, але є 5 фактів про трупу, які вже незмінні:

Трупа «Lord of the Dance» складається з чемпіонів ірландського танцю, запрошених з усього світу. Протягом кожної вистави загальна кількість «taps», які роблять танцюристи, становить 151 200 ударів.

Майкл Флетлі - один з кращих танцівників світу, який занесений в Книгу рекордів Гіннесса за неперевершену майстерність в жанрі ірландського танцю.

Читайте також: Lord of the Dance повертаються до Києва

На Різдво 1997 року відеозапис «Lord of the Dance» стала лідером продажів у Великобританії і завоювала 12 платинових нагород.

В українському райдері 2004 року було пункт: "в рамках культурної програми подивитися виступ фольклорного українського танцювального колективу, щоб на власні очі побачити гопак".

У світі продано 9 млн CD-дисків із записом музики до шоу.

Не пропустіть класичний спектакль з використанням сучасної музики і незабутньою хореографії, який відбудеться 19 листопада в Палаці Україна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?