Путін осоромився на зустрічі з президентом Туреччини: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін осоромився на зустрічі з президентом Туреччини: опубліковано відео

Путін осоромився на зустрічі з президентом Туреччини: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У середу, 22 листопада, президент Росії Володимир Путін на зустрічі з турецьким колегою Реджепом Тайіпом Ердоганом впустив його стілець.

Відповідне відео було опубліковано користувачами соціальної мережі Twitter, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Путін не справжній? Соцмережі схвилювала непомітна деталь на прес-конференції

Відзначається, що інцидент стався у кінці прес-конференції після спільних переговорів Путіна, Ердогана і президента Ірану Хасана Рухані в Сочі.

Так, Путін піднявся, потиснув президенту Туреччини руку, одночасно з тим відсуваючи стілець. Можливо, російський лідер хотів, щоб Ердогану було зручніше встати, однак стілець впав, після чого до нього підбіг чоловік у штатському, щоб підняти.

Варто зауважити, що інцидент викликав бурхливі обговорення в соціальних мережах. Зокрема, деякі припустили, що Путін так відповів Ердогану на "удар в спину", а інші, - що президент РФ хотів "впустити Захід", але зміг лише впустити стілець турецького президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимира Путіна висміяли через невдалий жарт, який той відпустив, коли не зміг розібрати текст промови, записаний на папері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?