Рок-група OK Go сколихнула мережу новим яскравим кліпом "Obsession"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Рок-група OK Go сколихнула мережу новим яскравим кліпом "Obsession"

Рок-група OK Go сколихнула мережу новим яскравим кліпом "Obsession"
Джерело:  online.ua

Популярна американська рок-група OK Go випустила новий технічно складний кліп на трек "Obsession". У відео було використано 567 принтерів, синхронізованих між собою, які безперервно працювали, створюючи фон ролика.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний Youtube-канал групи.

Читайте також: Секс і смерть з Джонні Деппом: Мерилін Менсон зняв новий провокаційний кліп

Новий кліп американських рокерів був представлений 23 листопада. За дві доби в мережі його переглянули понад 2,5 млн користувачів. Шанувальники групи залишилися в захваті від ефектного і оригінального відео.

Творцем кліпу "Obsession" стало японське агентство SIX, яке готувалося до зйомок два роки, протягом яких було створено програму для управління принтерами, кожен з яких друкував фон ролика в потрібний час.

Новий ролик OK Go був знятий одним дублем, а папір, використаний в кліпі, після зйомок був перероблений.

Описуючи свій новий кліп, музиканти OK Go уточнили, що стандартної автонастройки Youtube буде недостатньо для того, щоб в повній мірі побачити всі яскраві фарби ролика. Вони порекомендували при перегляді ролика ставити максимально можливий дозвіл і якість відео.

"Obsession" став не першим технічно складним кліпом OK Go. Раніше музиканти виспускалі незвичайне відео, яке було знято в невагомості. Також на їхньому рахунку є кліп, в якому вони без зупинок каталися на уніциклах.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше гурт "АГОНЬ" представив нове відео на сингл "Беги".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?