Нардепа Олега Барну побили активісти під будинком Луценко: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Нардепа Олега Барну побили активісти під будинком Луценко: з'явилося відео

Нардепа Олега Барну побили активісти під будинком Луценко: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

9 грудня активісти організації "Автомайдан" влаштували акцію протесту під будинком генпрокурора України Юрія Луценко. Туди ж приїхав народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко" Олег Барна, який закликав мітингувальників припинити акцію. В результаті між активістами і нардепом відбулися сутички.

Про це повідомила прес-служба організації "Автомайдан" в соціальних мережах, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Лісова мафія: на Львівщині побили депутата-радикала

Очевидці події запевняють, що Барна вдарив по обличчю учасницю протестної акції, за що активісти бризнули політику в обличчя сльозогінним газом і побили його. Фігуранти інциденту підкреслюють, що нардеп спровокував їх своїми діями.

Олег Барна також прокоментував інцидент в соціальних мережах. Він повідомив, що намагався нормально розмовляти з людьми, закликаючи їх припинити тиск на генпрокурора. За це на нього і напали активісти.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Олега Барну ледь не побили активісти, учасники мітингу під будівлею Верховної Ради в центрі Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?