Китайський руфер зняв на відео власну загибель
Категорія
Світ
Дата публікації

Китайський руфер зняв на відео власну загибель

Китайський руфер зняв на відео власну загибель
Джерело:  online.ua

Відомий китайський руфер Ву Юнінг розбився, коли на даху висотки виконував один з фірмових трюків.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, яке було опубліковане на одному з каналів YouTube.

Читайте також: В Одесі загинув руфер, зірвавшись з сьомого поверху

Відзначається, що 26-річний чоловік висів на руках, тримаючись за виступ даху 62-поверхового хмарочоса. У перший раз він зміг піднятися назад, проте, при спробі повторити трюк, Ву Юнінг зірвався вниз.

Варто зауважити, що інцидент стався ще 8 листопада в провінції Хунань, однак, інформація про це була оприлюднена тільки після того, як фанати занепокоїлися відсутністю активності руфера в соцмережах.

За даними ЗМІ, Ву Юнінг вирішив зробити трюк, оскільки йому зробили виклик на 100 тисяч юанів (близько $15,1 тис), - чоловікові потрібні були гроші на лікування хворої матері і весілля.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії при стрибку з парашутом загинув руфер Олександр Погребов, раніше обвинувачений в фарбуванні зірки на сталінській висотці в Москві в синьо-жовтий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?