ЗМІ дізналися про таємну програму США з вивчення НЛО: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ дізналися про таємну програму США з вивчення НЛО: опубліковано відео

ЗМІ дізналися про таємну програму США з вивчення НЛО: опубліковано відео

З 2007 по 2012 роки Пентагон проводив таємну програму з вивчення НЛО. Програма не афішувалося оборонним відомством, так як була спрямована на виявлення аерокосмічних загроз для США.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Читайте також: НЛО, холодна війна і багато іншого: ЦРУ оприлюднило величезний архів

Таємна програма Міноборони США називалася Advanced Aviation Threat Identification Program (AATIP). На її реалізацію було виділено понад 20 млн доларів. 15 грудня Пентагон підтвердив існування програми, але тільки зараз ця інформація була оприлюднена.

Куратором проекту був розвідник Луїс Елізондо, який в жовтні 2017 року пішов у відставку. Причиною тому стало те, що американська влада недостатньо серйозно бере до уваги результати AATIP.

Елізондо розповів, що в ході програми учасниками було виявлено безліч літаючих апаратів, можливості яких виходять за межі того, що в даний час вважається аеродинамічно можливим. НЛО часто з'являлися в безпосередній близькості від ядерних об'єктів, що визивало тривогу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в небі над Одесою помітили загадкові вогні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?