СБУ показала викритих російських агітаторів в соцмережах
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ показала викритих російських агітаторів в соцмережах

СБУ показала викритих російських агітаторів в соцмережах
Джерело:  online.ua

Співробітники СБУ ліквідували діяльність трьох російських агітатров, які вели антиукраїнську діяльність в соціальних мережах. Ними виявилися жителі Одеси, Слов'янська і Бахмута, які були адміністраторами проросійських угруповань у заблокованій в Україні соцмережі "ВКонтакте".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.

Читайте також: Агітатори бойовиків: два херсонця отримали по 6 років за розповсюдження газети

Відзначається, що під час реалізації комплексу заходів щодо забезпечення інформаційної безпеки оперативники встановили, що вищеназвані модератори розміщували у "ВКонтакте" матеріали із закликами до зміни територіальних кордонів України. Також вони активно публікували пости на підтримку терористичних організацій "ЛНР" і "ДНР".

На відео, яке опублікувало СБУ, викриті російські агітатори повідомили, що діяли за вказівкою кураторів з російських спецслужб. Стосовно зловмисників порушено кримінальні справи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні затримали агента розвідки Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?