Не соромно вам: Саакашвілі поскаржився на зрив зустрічі в Одесі
Категорія
Політика
Дата публікації

Не соромно вам: Саакашвілі поскаржився на зрив зустрічі в Одесі

Не соромно вам: Саакашвілі поскаржився на зрив зустрічі в Одесі
Джерело:  online.ua

Екс-губернатор Одеської області, лідер "Руху Нових сил" Міхеїл Саакашвілі розповів, як тяжко було 18 січня провести зустріч з прихильниками в Одесі.

Про це він розповів 19 січня в Апеляційному суді Києва, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Саакашвілі знову звернувся до Порошенка: з'явилося відео

Відзначається, що зустріч збиралися присвятити відбору "300 спартанців" для зміни влади в країні.

Політик пояснив, що зустріч кілька разів переносили, - готель "Чорне море" без пояснення причин скасував захід, директору "Палладіуму" через півгодини після призначення нібито подзвонили з СБУ Одещини та пообіцяли закрити заклад, якщо вони приймуть Саакашвілі.

Після всього зібрання провели під виглядом IT-зустрічі, при цьому, політик зайшов з чорного входу, і як тільки його побачили в залі, в усьому будинку вимкнули світло, і зустріч проходила зі світлом мобільних телефонів.

"Порошенко, не соромно вам? Яка різниця між Вами і Путіним? Так само Путін чинить з Навальним!", - заявив Саакашвілі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Росії Володимир Путін так само порівнював опозиційного політика Олексія Навального з Саакашвілі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?