Водохреща-2018: мережа обговорює купання українських політиків в ополонці
Категорія
Україна
Дата публікації

Водохреща-2018: мережа обговорює купання українських політиків в ополонці

Водохреща-2018: мережа обговорює купання українських політиків в ополонці
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 19 січня, християни в Україні відзначали велике свято Водохреща, головним обрядом якого є пірнання в крижану ополонку. Активно до цього обряду підійшло багато українських політиків та депутатів.

Відповідні фото і відео були опубліковані на їхніх сторінках в соцмережах, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Свято Водохреща: українці розділилися на пірнальників і коментаторів, з'явилися фото

Мер Києва Віталій Кличко залучив до водохресного обряду усю адміністрацию - він занурився в ополонку разом з головами районів і заступниками в київському парку "Наталка".

Народний депутат Дмитро Лубинець поринав в крижану ополонку разом з іншим нардепом - Олегом Барною.

Поринули в ополонку на Водохреща також члени Радикальної партії разом зі своїм лідером Олегом Ляшко. На відео видно, як політик занурюється в воду один, а тільки після того, як він вийшов на берег, в воду зайшли інші його однопартійці.

Фотозвіт про купання в ополонці з'явився також на сторінці лідера партії "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі. Він пройшов "водохресний" обряд в Гідропарку Києва, зазначивши, що вперше купався в крижаній воді на Водохреща.

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 січня президент Росії Володимир Путін відвідав чоловічий монастир Ніло-Столобенська пустель в Тверській області, де скупався в ополонці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?