Рішення конфлікту на Донбасі: Гримчак виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Рішення конфлікту на Донбасі: Гримчак виступив з гучною заявою

Рішення конфлікту на Донбасі: Гримчак виступив з гучною заявою

Генсек ООН вніс до плану заходів організації на 2018 рік вирішення конфлікту на Донбасі. За останні три роки таких пунктів в плані ООН не було.

З такою заявою виступив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак в інтерв'ю "Радіо Свобода", передає ONLINE.UA.

Читайте також: Верховна Рада прийняла закон про реінтеграцію Донбасу

Поряд з цією інформацією, Гримчак висловив надію, що вже в 2018 році окупований Донбас повернеться до складу України, сприяти чому стане прийнятий Радою закон про реінтеграцію.

"Я хочу, щоб це сталося в цьому році. І я маю на це надію. І маю деяку інформацію. Так що будемо сподіватися", - підкреслив Гримчак.

Слід додати, що раніше генсек ООН Антоніу Гутерріш закликав покінчити з "паралічем", який призвів до заморожування конфліктів в Європі. Він мав на увазі Нагорний Карабах, Придністров'я, Грузію та ситуацію в східній Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Росія заблокувала розгляд введення миротворчої місії на Донбас Радою безпеки ООН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?