В аеропортах України пройшов флешмоб на честь "кіборгів": опубліковано зворушливе відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В аеропортах України пройшов флешмоб на честь "кіборгів": опубліковано зворушливе відео

В аеропортах України пройшов флешмоб на честь "кіборгів": опубліковано зворушливе відео
Джерело:  online.ua

№3У неділю, 21 січня, по всіх українських аеропортах було проведено флешмоб на честь "кіборгів". У третю річницю виходу з ДАП оркестри ЗСУ і Нацгвардії грали в семи аеропортах України.

Відповідає відео з'явилося в YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: В Україні вшановують пам'ять захисників ДАП: ВСУ опублікували зворушливе відео

Військові музиканти в рамках флешмобу виконали офіційний марш української армії "За честь і славу" і всесвітньо відому композицію "Іль селенсіо". На опублікованому в мережі відео зворушливої акції показано, що в київському аеропорту Бориспіль вшанувати пам'ять "кіборгів" зібралися майже 300 артистів.

Нагадаємо, облога Донецького аеропорту почалася у травні 2014 року. Тоді десятки бойовиків зайшли на територію ДАП і зажадали, щоб українські військові покинули його. Тоді снайпери і авіація ЗСУ провели зачистку території, після чого військові 242 дні тримали оборону об'єктів і рубежів.

13 січня 2015 року розпочалася фінальна фаза оборони аеропорту. Тоді за декілька днів в бою загинули 58 українських бійців. 16 січня в Україні проходить День пам'яті захисників Донецького аеропорту, а 21 січня - день виходу українських військових з ДАП.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в День пам'яті захисників Донецького аеропорту українці масово діляться спогадами про запеклі бої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?