Теракт в Кабулі: з'явилися дані про загиблих українців і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Теракт в Кабулі: з'явилися дані про загиблих українців і відео

Теракт в Кабулі: з'явилися дані про загиблих українців і відео
Джерело:  online.ua

Внаслідок теракту в Кабулі могло загинути кілька українців, а не один, як повідомлялося раніше.

Про це повідомив глава МЗС України Павло Клімкін на своїй сторінці в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Теракт в Єгипті: загинуло близько 200 осіб

"Жахливе звістка з Афганістану. Рішуче засуджую терористичну атаку в Кабулі. Щирі співчуття рідним і близьким загиблих. На жаль, є небезпека, що українців серед загиблих може бути більше", - написав Клімкін.

У той же час видання ВВС, посилаючись на місцеву поліцію Кабула, повідомляє, що під час теракту загинули 9 громадян України. Також за даними джерела, під час атаки на готель загинули грек, німець і громадянин Казахстану.

На сайті МЗС України є підтвердження, що в Кабулі під час теракту загинуло кілька українців. Точне число загиблих представники відомства пообіцяли назвати у понеділок, 22 січня.

Також в мережі з'явилося відео, на якому показано, як постояльці готелю, на який напали терористи, намагаються самостійно врятуватися, спускаючись з балкона одного поверху готелю на інший по простирадлу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Санкт-Петербурзі був здійснений теракт, в результаті якого постраждало багато людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?