Microsoft обмежить поставки у Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Microsoft обмежить поставки у Росію

Microsoft обмежить поставки у Росію
Джерело:  online.ua

Офіційні представники корпорації Microsoft у Російській Федерації - Merlion і RRC - ввели нові обмеження на продаж програмних продуктів компанії для більш 200 російських компаній.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на повідомлення дистриб'юторів, інформує ONLINE.UA.

Читайте також: Білл Гейтс перерахував величезну суму на благодійність
Відзначається, що дане рішення було прийнято після чергового раунду санкцій Вашингтона проти Москви. Так, фірми, які поставляють товари і послуги російським клієнтам, побоюються обмежень, введених з 28 листопада 2017 року.

Згідно з даними Reuters, в повідомленні Merlion йдеться, що замовлення на програмні продукти Microsoft для фінансового сектора будуть виконані при підтвердженні повної передоплати.

Крім того, для оборонного сектора дистрибутор зажадав гарантії оплати протягом 30 днів з дати відвантаження ліцензії, а для енергетичного сегменту - протягом 60 днів. У свою чергу дистрибутор RRC не уточнив, які саме вводить обмеження.

Як повідомляв ONLINE.UA, російські держкомпанії в Криму закуповували програмне забезпечення Microsoft Corp, незважаючи на введені обмежувальні заходи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?