У США сотні тисяч людей вийшли на "Марш жінок"
Категорія
Світ
Дата публікації

У США сотні тисяч людей вийшли на "Марш жінок"

У США сотні тисяч людей вийшли на "Марш жінок"
Джерело:  Reuters

У суботу, 20 січня, у багатьох великих містах США пройшов другий «Марш жінок». Мітинг зібрав усіх противників політики Дональда Трампа та всіх небайдужих до проблем сексуальних домагань та гендерної нерівності.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

У маршах у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі взяли участь чимало знаменитостей, серед яких були Хлоя Морец, Ель Фаннінг, Зої Салдана і Міла Куніс.

Читайте також: Найвідомішого американського диригента звинуватили в домаганнях

Багато зірок, таких як Наталі Портман, Єва Лонгорія, Скарлетт Йоханссон, Олівія Манн, Люпіта Ніонго, Елізабет Бенкс, Віола Девіс і Олівія Уайлд, виступили на сцені зі зворушливими і мотивуючими монологами.

«Як могла людина публічно виступати на стороні організації, яка підтримує жертв сексуального насильства, в той час як він сам користувався своєю владою? До речі, поверни мені мій значок», - звернулася Скарлетт Йоханссон до актора Джеймса Франко, якого останнім часом звинучували в сексуальних домаганнях.

«Мені було 13 років, коли я відкрила перший у своєму житті лист від шанувальника. У ньому була описана сексуальна фантазія, він представляв, як гвалтує мене...», - розповіла Наталі Портман.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, Мерилін Менсон звільнив бас-гітариста Твіггі Раміреса після звинувачень в домаганнях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?