Український фільм отримав важливу нагороду на фестивалі у Франції
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український фільм отримав важливу нагороду на фестивалі у Франції

Український фільм отримав важливу нагороду на фестивалі у Франції
Джерело:  online.ua

Українська картина "Стрімголов" була нагороджена призом глядацьких симпатій на фестивалі "Premiers Plans D'аngers". Почесна нагорода імені Жанни Моро дісталася українській стрічці завдяки французьким глядачам, які віддали за картину кілька тисяч голсоов.

Про тріумф фільму "Стрімголов" повідомила його режисер Марія Степанська на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Український фільм отримав престижну нагороду в Карлових Варах

"Пишу і руки трусяться!" Стрімголов" виграв Приз глядацьких симпатій на фестивалі Premіers Plans D'angers! Тобто пару тисяч французів проголосували за фільм і це формідабль!", - написала Степанська.

Картина "Стрімголов" стала дебютною, але успішною роботою Марії. Психологічна драма, крім фестивалю у Франції, брала участь в 52-му міжнародному кінофестивалі в Карлових Варах і в національній конкурсній програмі 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю. Також картина брала участь у відборі на висунення фільму від України на кінопремію "Оскар".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український фільм "Кіборги" встановив рекорд в прокаті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?