Після закінчення бою я вже не міг поворухнути рукою, - боксер Сергій Радченко у відвертому інтерв'ю
Категорія
Спорт
Дата публікації

Після закінчення бою я вже не міг поворухнути рукою, - боксер Сергій Радченко у відвертому інтерв'ю

Після закінчення бою я вже не міг поворухнути рукою, - боксер Сергій Радченко у відвертому інтерв'ю
Джерело:  online.ua

У суботу, 10 лютого, у польському місті Ниса відбувся великий вечір професійного боксу. В одному з боїв екс-чемпіон світу за версією WBO поляку Кшиштоф Гловацькі переміг українського важкоатлета Сергія Радченко за очками.

Український боксер розповів про те, як він отримав серйозну травму під час бою.

"Руку я травмував якраз в той, напевно, найяскравіший раунд, який вийшов в нашому бою. Це був 5-й раунд, коли я кілька разів відправив на поміст рингу Кшиштофа Гловацькі. Відразу в адреналіні я не відчув, як саме травмував руку, але, до кінця раунду я вже відчував біль в руці. Природно, поки адреналін, поки бій - біль тільки набирала обертів. З кожним раундом (6-й, 7-й, 8-й раунд) біль набирала обертів і все сильніше і сильніше ставала", - згадав Сергій.

Радченко розповів, що після поєдинку він вже не міг поворухнути рукою: "Після восьмого раунду, коли закінчився бій, і я зняв "руку", то зрозумів, що не можу ворушити пальцем. Навіть не пальцем, а, практично, всією рукою. Це, трошки, звичайно доставляло дискомфорт в останніх трьох раундах, тому що нормально лівою рукою працювати я не міг повноцінно".

"Я сподівався, що це чергова травма, звичайний забій, звичайний набряк. За 20 років занять боксом це не перша моя травма. Як завжди, я роблю, для заспокоєння душі, рентген для того, щоб сказали, що немає ні перелому, ні тріщини. Загалом, з цими думками я вчора поїхав і зробив рентген. А там, виявляється, перелом безіменної кісточки. Там вони трошки одна на іншу наїхали. Загалом, так вчора повитягали, все поставили на місце і наклали гіпс", - згадав український боксер у інтерв'ю.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, у мережі згадали кращі моменти бою між професійним українським боксером Сергієм Радченком і поляком Кшиштофом Гловацькі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?