Український артист представлятиме Білорусь на Євробаченні-2018: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український артист представлятиме Білорусь на Євробаченні-2018: опубліковано відео

Український артист представлятиме Білорусь на Євробаченні-2018: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Білорусі підвели підсумки Нацвідбору на Євробачення-2018 , переможцем якого став український артист Микита Алексєєв (ALEKSEEV). Він набрав масимальні 24 бали на конкурсі, отримавши 12 балів від професіонального журі та 12 балів від глядачів.

Відео виступу ALEKSEEV на Нацвідборі в Білорусії було опубліковано на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Євробачення-2018: визначені перші фіналісти Нацвідбору в Україні

Український артист переміг на Нацвідборі в Білорусі з піснею "Forever". З нею він і буде представляти республіку на "Євробаченні-2018".

Слід зазначити, що Білорусь в 2018 році в 15-й раз буде брати участь в міжнародному престижному конкурсі. ALEKSEEV стане першим артистом без білоруських коренів, який виступить від республіки на "Євробаченні".

Нагадаємо, Микита Алексєєв народився в Києві. Він брав участь в дитячому "Євробаченні", а також був учасником українського шоу "Голос країни". Спочатку ALEKSEEV мав намір представляти Україну на "Євробаченні-2018", але після змінив своє решення, віддавши перевагу Білорусі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Україна виступить у другому півфіналі "Євробачення-2018".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?