Євробачення-2018: визначилися всі фіналісти Нацвідбору в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2018: визначилися всі фіналісти Нацвідбору в Україні

Євробачення-2018: визначилися всі фіналісти Нацвідбору в Україні
Джерело:  online.ua

У суботу, 17 лютого, відбувся другий півфінал Національного відбору на "Євробачення-2018" в Україні. Всі дев'ять учасників, заявлених на конкурс, представили членам журі та глядачам свої яскраві номери, після чого відбулося голосування, за результатами якого визначилися всі фіналісти Нацвідбору.

Відео видовищних виступів фіналістів Нацвідбору в Україні були опубліковані на сайті проекту, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Український артист представлятиме Білорусь на Євробаченні-2018: опубліковано відео

Члени журі поставили найвищі оцінки TAYANNA (9 балів), MELOVIN (8 балів) та гурту KADNAY (7 балів). З ними майже не розійшлися в думці, як в першому півфіналі, і глядачі. За результатами глядацького голосування MELOVIN, TAYANNA і гурт KADNAY стали фіналістами українського Нацвідбору на "Євробачення-2018".

Не пройшли у фінал за результатами другого півфіналу Нацвідбору наступні артисти: Julinoza, гурт Dilemma, Ingret, Illaria, Yurcash. За крок від фіналу залишився також гурт Mountain Breeze, який був в рядах підопічних команди Андрія Данилка в сьомому сезоні "Х-Фактора".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, Росію на "Євробаченні-2018" представлятиме Юлія Самойлова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?