З України вигнали путінського байкера: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

З України вигнали путінського байкера: опубліковано фото

З України вигнали путінського байкера: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Українські прикордонники не пропустили в країну путінського байкера, відомого за прізвиськом "Водяний". За даними ДПСУ, він міг прибути в Україну для дестабілізації обстановки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу українських прикордонників.

Читайте також: Активісти в Чехії протестували проти приїзду байкерів Путіна: з'явилося відео

У повідомленні зазначено, що учасник байкерського клубу "Нічні вовки", шанувальником якого є Путін, прибув в київський аеропорт "Бориспіль" 17 лютого. При проходженні прикордонного контролю було прийнято рішення не пускати його в країну.

Учасник "Нічних вовків" - байкер "Водяний"

Також повідомляється, що після видворення "Водяного" з України, йому було заборонено в'їзд в країну строком на три роки.

Слід зазначити, що лідер клубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов на прізвисько "Хірург" є другом Путіна. Залдостанов входить до переліку осіб, на яких поширюються санкції США і Канади, введені через анексію Криму.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше іншого путінського байкера з "Нічних вовків" видворили з Польщі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?