Розстріл Майдану: Луценко розповів про розслідування вбивств українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Розстріл Майдану: Луценко розповів про розслідування вбивств українців

Розстріл Майдану: Луценко розповів про розслідування вбивств українців
Джерело:  online.ua

У неділю, 18 лютого, в День пам'яті героїв Небесної Сотні, генеральний прокурор України Юрій Луценко зробив важливу заяву про розслідування розстрілів на Майдані. Він повідомив що на сьогоднішній день вже вручено 412 підозр передбачуваним винуватцям злочинів, скоєних проти українців.

Відео з виступом Луценко в річницю Майдану опублікувала його прес-секретарка Лариса Сарган у соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Річниця Майдану: Порошенко вшанував пам'ять героїв Небесної Сотні

Про розслідування розстрілів на Майдані глава ГПУ розповів на відкритті виставки, присвяченій учасникам Революції Гідності. Він уточнив, що потерпілими по цій справі проходять 1800 осіб, а підозрюваними - понад 200 осіб.

"Головне зараз відбувається в судах, де розглядаються справи щодо виконавців злочинних наказів. В першу чергу це спецпідрозділи "Беркуту", "Чорної сотні" та інші діючі особи тих сумнозвісних подій. Ці суди не можуть бути швидкими, якщо ми хочемо справедливих і законних рішень. Ми повинні набратися терпіння і пройти всі процедурні процеси", - закликав Луценко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ГПУ назвала головних підозрюваних в розстрілах на Майдані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?