У Росії невідомий розстріляв прихожан церкви: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії невідомий розстріляв прихожан церкви: з'явилися фото і відео

У Росії невідомий розстріляв прихожан церкви: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У неділю, 18 січня, в російській республіці Дагестан сталася жахлива подія - невідомий відкрив вогонь по прихожанам церкви Георгія Побідоносця, коли вони виходили з храму після святкування Масляної. Внаслідок стрілянини загинули чотири жінки, поранення отримали ще п'ять чоловік.

Відео та фото з місця події опублікував Telegram-канал Mash, передає ONLINE.UA.

Читайте також: В Одесі п'яний чоловік влаштував стрілянину по перехожих: відео штурму квартири стрілка

Джерело повідомляє, що розстріл людей біля церкви стався в місті Кизляр. Стрільцем виявився місцевий житель 1995 року народження, який раніше не перебував на обліку в правоохоронних органах і не був помічений в прихильності радикальним ідеологіям - його ліквідували на місці події. Причини дій стрільця на даний момент встановлюються правоохоронцями.

Також уточнюється, що під час стрілянини у церкві в Кизлярі загинули чотири жінки. Поранення отримали ще три прихожанки, а також двоє бійців Росгвардіі. За фактом інциденту порушили кримінальну справу за двома статтями - про вбивство і замах на життя співробітників правоохоронних органів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві біля Святошинського суду сталася стрілянина, в результаті якої отримала поранення одна людина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?