Олімпіада-2018: результати десятого дня змагань
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпіада-2018: результати десятого дня змагань

Олімпіада-2018: результати десятого дня змагань
Джерело:  online.ua

У понеділок, 19 лютого, в Пхенчхані завершився десятий день змагань, за результатами якого було розіграно три золоті медалі. Українські спортсмени в цей день взяли участь у змаганнях з фігурного катання.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Олімпіади.

Читайте також: Олімпіада-2018: результати дев'ятого дня змагань

Загальний медальний залік Олімпіади-2018 за 19 лютого:

  • Бобслей (чоловіки): золота медаль - Канада, срібна медаль - Німеччина, бронзова медаль - Латвія;

  • Ковзанярський спорт (чоловіки): 1 місце - Норвегія, 2 місце - Південна Корея, 3 місце - Китай;

  • Стрибки на лижах з трампліну (чоловіки): "золото" - Норвегія, "срібло" - Німеччина, "бронза" - Польща.

Українські спортсмени на Олімпіаді в Пхенчхані 19 лютого зайняли 21-е місце в змаганнях з фігурного катання. У цьому виді спорту на Іграх Україну представляли Олександра Назарова і Максим Нікітін. Кращі результати в короткому танці на льоду показали пари з Канади, Франції, США та Італії.

Слід зазначити, що за підсумками десятого дня Олімпіади-2018 загальний рейтинг країн зазнав незначних змін. Лідером, як і раніше залишається Норвегія, спортсмени якої завоювали 28 медалей. Україна займає 17-е місце.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Олімпіаді-2018 розгорівся серйозний допінг-скандал через позитивні проби російського спортсмена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?