В Україні набирає обертів новий вид банківського шахрайства
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні набирає обертів новий вид банківського шахрайства

В Україні набирає обертів новий вид банківського шахрайства
Джерело:  online.ua

Українців попередили про новий вид банківського шахрайства. Зокрема, Приватбанк закликав клієнтів не користуватися додатком Універсальний Мобільний банкінг для Android, який з'явився у базі Google Play 14 лютого.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу фінустанови.

Читайте також: За українцями стежили через додаток для смартфонів - СБУ

Відзначається, що даний додаток створено для крадіжки особистих даних і грошей клієнтів. Користувачі мережі підтверджують, що ледь не стали жертвами кібершахраїв.

Інформацію про новий вид банківського шахрайства підтвердили також представники Укргазбанку. Вони закликали українців не реєструвати свої банківськи картки в шахрайському додатку.

Слід зазначити, що творці шахрайського додатку назвали його своєрідним "супермаркетом банківських послуг" п'яти банків - Приватбанку, Ощадбанку, ОТП-Банку, Райффайзен Аваль Банку і Альфа-Банку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні було виявлено новий вид телефонного шахрайства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?