У Кривому Розі стався землетрус
Категорія
Події
Дата публікації

У Кривому Розі стався землетрус

У Кривому Розі стався землетрус

У Кривому Розі зафіксували землетрус магнітудою 3,2. Інформацію підтвердили в головному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області, передає ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свобода.

Речниця управління Дар’я Гречищева зазначила, що за даними з сейсмологічної станції, землетрус був зафіксований у ніч з 19 на 20 лютого.

« Епіцентр землетрусу був на глибині п’ять кілометрів. Причиною землетрусу став тектонічний розлом на глибині 200 кілометрів. Люди відчули землетрус. Інформація про те, що землетрус могли спричинити гірничі роботи, не підтверджується », – зазначила Гречищева.

Читайте також: У Росії за годину сталося три землетруси

Жителі Кривого Рогу повідомляли в соціальних мережах, що цієї ночі щонайменше в двох районах міста був відчутний підземний поштовх.

Варто зазначити, що підземні поштовхи у Кривому Розі фіксували в різні роки. Місцеві жителі пов’язують їх з роботою залізорудних шахт. У 2013 році в місті стався землетрус, як заявляли ДСНС, «силою від 4 до 5 балів».

Як вже повідомляв ONLINE.UA, у листопаді в Тихому океані поблизу берегів Нової Каледонії стався потужний землетрус магнітудою 7,4.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?