Результати матчу "Шахтар" - "Рома": з'явилося відео голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Результати матчу "Шахтар" - "Рома": з'явилося відео голів

Результати матчу "Шахтар" - "Рома": з'явилося відео голів
Джерело:  online.ua

У середу, 21 лютого, в Харкові відбувся матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і римською "Ромою". За результатами гри в матчі перемогли "гірники" з рахунком 2:1.

Відео голів матчу "Шахтар" - "Рома" було опубліковано на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Павелко здобув перемогу над Суркісами в спортивному арбітражному суді Лозанни

Рахунок в цьому матчі відкрила команда "Рома". Римляни забили гол українським футболістам на 41-й хвилині першого тайму.

У другому таймі "Шахтар" відігрався. На 52-й хвилині Феррейра забив гол у ворота суперників. Другий гол "гірники" забили на 71-й хвилині. "Шахтар" вийшов вперед завдяки Фреду, який забив яскравий гол "Ромі" зі штрафного.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу своєї команди. Він підкреслив, що грати проти італійських команд дуже важко, так як вони організовано діють в обороні. Але "гірникам" вдалося правильно визначитися з розташуванням на полі, завдяки чому українські футболісти вибороли вольову перемогу в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна має намір бойкотувати Чемпіонат світу з футболу в 2018 році в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?