Популярний український співак озвучив героя мультфільму: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярний український співак озвучив героя мультфільму: з'явилося відео

Популярний український співак озвучив героя мультфільму: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Відомий український артист Дмитро Монатік (MONATIK) взяв участь в озвучуванні української версії мультфільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила". Він став "думками" величезної Голови, яка, за словами співака, є його повною протилежністю.

Відео трейлера мультфільму MONATIK опублікував на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Відомий український виконавець представив новий яскравий кліп: з'явилося відео

У коментарі до відео Монатік написав, що став "голосом" самого неймовірного мешканця Чарівної Країни. Його персонаж, величезна Голова, є старим і незадоволеним героєм, який не любить живе спілкування.

Крім MONATIK, в озвучуванні мультфільму взяли участь ще кілька українських артистів. В їх число увійшли: Сергій Притула, Юрій Горбунов, Маша Ефромініна, а також боксер Олександр Усик і найсильніша людина світу Василь Вірастюк.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дмитро Монатік став обличчям рекламної кампанії російського мобільного оператора "Мегафон".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?