Досягли дна: суперники Путіна влаштували бійку на дебатах у прямому ефірі
Категорія
Світ
Дата публікації

Досягли дна: суперники Путіна влаштували бійку на дебатах у прямому ефірі

Досягли дна: суперники Путіна влаштували бійку на дебатах у прямому ефірі
Джерело:  online.ua

На росТВ пройшли чергові дебати кандидатів у президенти РФ, які завершилися гучним скандалом. На цей раз його фігурантами стали Максим Сурайкін від партії "Комуністи Росії" і представник Павла Грудініна від КПРФ Максим Шевченко.

Відео бійки між суперниками Путіна було опубліковано в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Собчак і Жириновський влаштували матюкливі дебати на росТВ: з'явилося відео

Причиною бійки стало гучне звинувачення на адресу Грудініна. Його зробила жінка, яку привів на ефір Сурайкін. Вона звинуватила кандидата в президенти РФ Грудініна в тому, що він її сім'ю насильно виселив з квартири. Шевченко попросив Сурайкіна вийти зі студії, доки виступає його довірена особа, але кандидат від комуністів у відповідь накинувся з кулаками на опонента.

Користувачі мережі шоковані черговим скандалом на дебатах кандидатів у президенти РФ. Вони вважають, що сьогодні Сурайкін і Шевченко зганьбили Росію.

"Ось і Жириновському зміна підросла", - пишуть користувачі.

Прокоментувала те, що відбулося, і Ксенія Собчак. Вона назвала бійку "потворної клоунадою", яка схожа на подібні інциденти в "Домі-2".

"Ну ось наші передвиборні дебати і досягли дна. Я-то по своїй наївності подумала, що дно було вчора, коли об'єднані сили кандидатів в президенти РФ хором кричали на єдину жінку в їх компанії, - але ні, я недооцінила драматургію", - написала в соцмережі Собчак.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше н а дебатах Жириновський довів до сліз Собчак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?