Вибори президента Росії: з'явилося відео перших фальсифікацій
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибори президента Росії: з'явилося відео перших фальсифікацій

Вибори президента Росії: з'явилося відео перших фальсифікацій
Джерело:  online.ua

У неділю, 18 березня, в Росії проходять вибори президента. На виборчих дільницях з самого ранку були зафіксовані перші фальсифікації.

Відповідне відео з камер відеоспостереження були опубліковані в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Читайте також: В ЄС зробили важливу заяву по "виборам" президента РФ в Криму

Порушення зафіксували на Далекому Сході. Зокрема, на одній з виборчих дільниць в селищі Депутатському республіки Саха був виявлений чоловік, який вкинув в урну цілу пачку бюлетенів.

Відзначається, що ним виявився член виборчої комісії, який провів фальсифікацію разом з охоронцем. Він на кілька хвилин зайняв місце у урни, в результаті чого інші виборці не могли підійти до неї.

Нагадаємо, кандидатами на пост президента Росії в 2018 році стали - Володимир Путін, Ксенія Собчак, Павло Грудінін, Сергій Бабурін, Максим Сурайкін, Володимир Жириновський, Григорій Явлінський і Борис Титов.

Крім Росії, вибори президента проводяться також в окупованому Криму. Україна виступає категорично проти незаконних виборів на анексованому півострові. Їх результати також відмовилися визнавати Фінляндія, Канада, Естонія та інші країни.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна не дозволить росіянам голосувати за президента Росії в дипустановах РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?