Соратники Саакашвілі влаштували погром в центрі Києва: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Соратники Саакашвілі влаштували погром в центрі Києва: опубліковано відео

Соратники Саакашвілі влаштували погром в центрі Києва: опубліковано відео
Джерело:  rbc.ua

У неділю, 18 березня, в Києві на Майдані Незалежності була проведена чергова акція протесту, організована партією "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі. В ході мітингу активісти почали розбирати конструкції, які були встановлені напередодні для проведення заходів, пов'язаних з річницею визволення Криму.

Відео того, що відбувається в центрі Києва, опублікувало в соцмережах видання РБК-Україна, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Під Радою в Києві пройшли зіткнення, постраждало багато копів: з'явилося відео

У кадрі відображено, що на площі зібралося близько тисячі прихильників Саакашвілі. Вони вимагають прийняти новий закон про вибори в Україні, який передбачає внесення змін до законодавства про імпічмент президента.

Відзначається, що на акції протесту прихильників Саакашвілі в Києві чергують кілька сотень правоохоронців. У зв'язку з мітингом, центр української столиці перекрито для автомобільного руху.

При цьому правоохоронці не перешкоджають діям активістів, які розбирають металеві конструкції. Порушень громадського порядку на мітингу зафіксовано не було.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Саакашвілі заборонили в'їзд в Україну на три роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?