Аварія на курорті в Грузії: з'явилися дані про постраждалу українку і нові відео
Категорія
Події
Дата публікації

Аварія на курорті в Грузії: з'явилися дані про постраждалу українку і нові відео

Аварія на курорті в Грузії: з'явилися дані про постраждалу українку і нові відео
Джерело:  online.ua

У страшній аварії на гірськолижному курорті Грузії постраждала молода дівчина з Києва, яка до сих пір знаходиться в реанімації. Її кинуло на великій швидкості прямо в місце зупинки всіх підйомників, внаслідок чого вона сильно постраждала - у неї діагностовано пошкодження одного хребця в попереку, відкритий осколковий перелом лопатки, відкритий перелом ліктьової кістки, переломи ребер і стегна.

Про це написав очевидець аварії Максим Паникар на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: "Другий день народження": українець показав нові моторошні відео аварії на курорті в Грузії

"З нашої групи дуже постраждала одна дівчинка з Києва - Inna Ishchuk! Всі інші живі-здорові, відбулися невеликим переляком", - написав він у своєму пості.

За словами харків'янина, спочатку канатна дорога зупинилася, а після почала рухатися у зворотний бік, набираючи швидкість. Відразу ж люди стали вилітати з своїх крісел, але допомогти їм не було можливості.

Очевидець розповів, що потерпілу українку знайшли між двох бетонних блоків-опір канатки. Дівчина була в свідомості. Спочатку її госпіталізували Гудаурську лікарню, а після переправили до лікарні Тбілісі, де хірург цілу ніч оперував Інну.

Станом на 18 березня, постраждала українка почала дихати самостійно. До неї також прийшло усвідомлення того, що сталося. Грузинські медики відзначають, що в Інни самий критичний стан з усіх, хто постраждав в аварії на підйомнику в Гудаурі, але нейрохірурги дають оптимістичний прогноз по її одужанню.

Обережно! На відео присутня нецензурна лексика!

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зайцева дала перші свідчення в суді у справі резонансної ДТП в Харкові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?