Ватажок "ДНР" висунув нову обурливу погрозу Україні: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок "ДНР" висунув нову обурливу погрозу Україні: опубліковано відео

Ватажок "ДНР" висунув нову обурливу погрозу Україні: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої республіки "ДНР" Олександр Захарченко має намір створити "Харківську народну республіку". Також він не виключає створення територіальних формувань і на решті території України, які "будуть наділені незалежністю, як країни СРСР після його розпаду".

З такою заявою Захарченко виступив під час зустрічі зі студентами окупованого Донецька, відео з якої було опубліковано на одному з сепаратистських каналів в YouTube, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Ватажок "ДНР" в Криму осоромився зі знанням російської мови: з'явилося відео

Захарченко заявив, що є безліч моделей, як створити на території України "незалежні держави". При цьому питання про возз'єднання окупованих територій з Україною він не розглядає.

У своїй заяві ватажок ДНР також заявив, що на війні загинув кожен другий його друг. Тому він не має наміру "прощати" їх смерті українській стороні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Захарченко виступив з гучними погрозами на адресу України після вступу в силу закону про реінтеграцію Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?