Де знайти класні компанії
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Де знайти класні компанії

Де знайти класні компанії
Джерело:  online.ua

Поки ви сидите, втупившись у монітор комп'ютера, хтось інший весело проводить час в хорошій компанії, присвячуючи час своєму хобі або відкриваючи для себе щось нове, досі незвідане.

«У них багато друзів!», «Вони знають, де шукати круті тусовки!» - скажете ви і будете частково праві. Адже що заважає вам дізнатися, де знайти ці самі класні компанії і тусовки?

Крокодил шукає друзів

Приємна новина для ледарів - не потрібно підходити до кожного стовпа і дошці оголошень в пошуках або з метою розмістити оголошення, як в мультику: «Крокодил шукає друзів». У наш час Гена і Чебурашка познайомилися б на якомусь інтернет-форумі або в соціальній мережі.

Отже, Гугл і цілий ряд соціальних мереж (Facebook, Twitter, Instagram) - ваш шлях до того, щоб внести в своє життя різноманітність. Але мова йде не про те, щоб постійно читати новини, лайкать фоточки і репоста записи. Ваше головне завдання - отримувати користь з згубної звички (а інтернет в цілому, і соціальні мережі зокрема - та ще згубна звичка!). Необхідно ретельно фільтрувати інформацію і відбирати те, що вам цікаво.

Навіть при перегляді новинної сторінки щось може підстьобнути цікавість настільки, що ви дізнаєтеся про існування чогось, на що раніше просто не звертали уваги. Так колись, переглядаючи новини на Facebook, я побачила у одного знайомого фото в київському Гостинному Дворі. Ну, власне, про те, що фото зроблено в Гостинному Дворі я не знала, але щось змусило мене дізнатися, де це. Так, з волі випадку, я потрапила в абсолютно незвичайне для себе оточення, відвідала кілька концертів, екскурсій, лекцій, почала проявляти хоч якусь громадянську активність. Згодом - дізналася про інші цікаві місця, заходах, познайомилася зі справжніми ентузіастами своєї справи.

Що шукати в інтернеті?
Але, зрозуміло, не кожен вірить в випадок, і далеко не кожен буде покладатися на його волю і чекати, коли ж в його житті відбудуться зміни. Тому спростимо задачу. Як ми вже з'ясували, перший крок у пошуку класної компанії - наявність доступу до інтернету (і, бажано, наявність аккаунта в соціальній мережі).

В першу чергу, ви можете додати в друзі або підписатися на людей, безпосередньо пов'язаних з організацією цікавлять вас заходів (але не обмежуйте кругозір чимось одним!). В VK дуже часто такі люди самі додаються в друзі, тому що їм необхідно «набивати» базу для розсилки і просування своїх проектів.

Не менш важливою буде підписка на співтовариства, групи і паблік, пов'язані з важливими вас темами, які розповідають про події в вашому (і будь-якому іншому доступному вам) місті.

Пропоную невелику добірку цікавих груп і сторінок, які викладають актуальні заходи та дають корисні посилання:

Літературні тусовки: літературний лікнеп, літературні вечори КНУ, літтусівка Спудейського Братства НаУКМА, література.RV.

Кіно: кіноклуб Могилянки, кіноклуб КПІ, кіноклуб КНУ, кіноклуб соціального кіно, Ангар Пляж, творче об'єднання «ДеКіно», кінотеатр ГогольFest, Кіно Просто Неба.

Фестивалі, арт-організації та об'єднання: Трипільське Коло, агенція «АртПоле», фестиваль сучасного мистецтва ГогольFest, заходи в Унежі, закритий клуб інтелектуально-естетичної релаксації «Хмелева», Наш Формат, фестиваль Республіка, фестиваль середньовічної культури «Форпост», Woodstock Ukraine .

Подорожі та дозвілля: подорожі по Україні, пошук попутників, Афіша Києва, екскурсія в Трикрати, Всеукраїнський проект «Твоя країна», куди сходити в Кременчуці, в Харкові, в Одесі.

Зрозуміло, це - лише мала частина можливих варіантів! (Я нікого не обмежую і нікому не хочу щось нав'язувати, лише намагаюся направити в потрібне русло).

Інструкція до застосування

Підписатися на групи і додати в друзі організаторів і натхненників різних проектів - це був другий крок. Тепер переходимо до активних дій!

Онлайн-активність - це теж добре. Але основне завдання - вихід у світ і живе спілкування. Слідкуйте за подіями в групах, паблік, на сторінках просунутих друзів. Як тільки бачите мало-мальськи цікаве захід (та ще й безкоштовне!), Відразу ж нічого більше не плануєте на той час (якщо, звичайно, на цей час у вас вже не заплановано щось важливе). Ви вирушаєте тусити з крутими хлопцями!

Насправді, немає нічого складного в тому, щоб знайти захід і піти на нього. Складніше - виділитися, щоб ця найкрутіша тусовка теж захотіла з вами спілкуватися. Тут необхідно буде продемонструвати свою індивідуальність - прочитати вірш, заспівати пісню, взяти участь в дискусії, розповісти про свої пригоди і т.д.

Корисна порада для тих, хто боїться один кудись йти або їхати: не уникайте інтернет-знайомств! Дуже часто в групах фестивалів (про попутку я взагалі мовчу!) Є тема «Для тих, хто їде один», де можна знайти компанію. Тому що ви не один такий унікальний - хочете поїхати, а компанії немає! (Так я знайшла собі житло на «Сусідній Світ», так само знайшла компанію на «Стародавній Меджибіж» та, не будучи учасницею, жила разом з учасниками в башті.)

Головне - зв'язку!

Завжди обмінюйтеся контактами з людьми, з якими вам цікаво спілкуватися. Підтримуйте з ними зв'язок, запрошуйте на цікаві події, про які вони, можливо, не знають. Тоді і вони, в свою чергу, будуть пам'ятати про вас і кликати на якісь прикольні заходи та атракції. А, можливо, навіть на роботу або / та сімейні свята! ..

Фото: kinopoisk.ru

Автор Аліна Стара

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?