Як не облажатися на першому побаченні
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Як не облажатися на першому побаченні

Як не облажатися на першому побаченні
Джерело:  online.ua

Перше побачення. Що може бути романтичніше і відповідальніше в тільки-тільки зароджуються відносини? Часто від першого побачення залежить, чи будуть взагалі відносини між вами.

Я не претендую на звання експерта в міжособистісних відносинах і навряд чи зможу дати ділову пораду про те, що потрібно зробити, щоб за першим побаченням послідувало друге. Ми поговоримо про найпоширеніші помилки, які під час першого побачення допускають як чоловіки, так і жінки.

До речі, невдале перше побачення - відмінний спосіб відвадити того, хто вам не цікавий. Так що попутно обговоримо як зіпсувати перше побачення!

Місце зустрічі змінити ... можна!

Що б не говорили, але місце першого побачення має значення. Особливо якщо ви запрошуєте!

Місце для першого побачення повинно бути вибрано з розрахунку, що ви з дівчиною / хлопцем будете спілкуватися в невимушеній і комфортній обстановці. А ось прогулянка по парку в двадцятиградусний мороз не підпадає під визначення «комфортна обстановка». Та й фраза «Я тут живу поруч! Чи можемо зайти погрітися.» Може викликати неоднозначну реакцію! ..

Якщо на першому побаченні ви вирішили запросити дівчину / хлопця в кіно, то це - відмінний привід після сеансу прогулятися або посидіти в кафе і обговорити фільм. Це на випадок, якщо ви не знаєте, з чого почати розмову.

А кому-то, наприклад, може бути цікаво сходити в музей або в зоопарк. До речі, на замітку: перше побачення краще влаштувати в людному місці. Адже ви ще не дуже добре знаєте цю людину! У разі чого місце побачення можна змінити вже під час самого побачення. І бажано це робити за згодою обох сторін. Тому що, якщо хлопець на першому побаченні покличе дівчину в гараж на репетицію своєї музичної групи, (Так вже як би запізно для репетицій ... Що? Дорога повз моргу через кладовище ?!) то вона може поставити під сумнів існування групи ...

Всі хочуть щирості
Зрозуміло, на першому побаченні необхідно мати гарний вигляд. Це стосується і зовнішнього вигляду, і внутрішнього настрою. Але зовнішність важлива буквально перші кілька хвилин. Самому ж важливе на першому побаченні - спілкування. Воно повинно бути щирим і ні в якому разі не переходити в форму допиту!

Є ще одна заковика: необхідно відчувати грань між щирістю і надмірної балакучістю. Звичайно, говорити про себе приємно. Але необхідно надати співрозмовнику можливість також розповісти про себе (потішити і його его!).

Третій зайвий
Якщо берете з собою на побачення друга або подругу, то ця зустріч автоматично випадає з категорії «Побачення»!

Якщо перше побачення показало, що ваша обраниця / обранець - не те, що треба, але сказати це прямо в очі людині ви не можете, а просто відморозитись - якось непристойно, візьміть з собою на друге побачення маму (або тата).

Не затягуйте!
Перше побачення повинне бути досить лаконічним. Ви повинні познайомитися, щоб зрозуміти, цікаво вам разом чи ні. Але це не означає, що за перше побачення потрібно досконально дізнатися біографію співрозмовника, а також розповісти про всі свої дитячі травми і жили у вашому домі вихованців.

Так адже за перше побачення можна вичерпати всі теми для спілкування! ..

І ще кілька шаблонних рад

Для хлопців:

Так уже склалося, що, якщо ви запрошуєте дівчину на побачення в кафе (ресторан?), вона передбачає, що оплачувати рахунок будете ви (ну, не в усьому ще рівноправність встановилося!). Тому фраза «Чек навпіл?» Зіграє не на вашу користь, а фраза «Можеш заплатити, а то я гаманець втратив?» Зробить з вас афериста і альфонса. Не варто на першому побаченні натякати на більш близьке знайомство і секс. (Ми ж дівчата пристойні - нам з дитинства втовкмачували, що «Мінімум - після третього побачення!»). Не розказуйте про своїх колишніх. Навіть якщо дівчина сама запитала, обмежтеся короткою відповіддю (Ну, вмієте ж ви на питання: «Як справи?» Відповідати: «Нормально»! Тут той же принцип). Пари щирих компліментів буде цілком достатньо. А ось підносити дівчину в статус богині і виспівувати їй дифірамби - тупо і банально. На це вже мало хто ведеться (припущу, що хтось все ж поведеться ... але можна життя витратити на пошуки такої!). Чи не перегинати палицю, коли розповідаєте, який ви класний! Дівчина подумає:

а) Я не гідна бути поруч з таким мачо!

б) Що за самозакоханий виродок ?!

Для дівчат:

Коли розповідаєте про себе, намагайтеся уникати занадто великого прояву емоцій (особливо це стосується сліз. Чоловіки губляться, коли бачать жіночі сльози). Не намагайтеся здаватися розумнішим вашого співрозмовника. Класика: не варто на першому побаченні планувати сімейне життя і придумувати імена для спільних дітей (навіть подумки!). Краще слухайте, про що він говорить (можливо, побачення відіб'є всяке бажання пов'язувати життя з цією людиною). Не розказуйте про своїх колишніх. (Пам'ятаємо про «як справи? - нормально»!)

Насправді, немає універсального рецепта, як зробити так, щоб побачення пройшло успішно. Всі ми різні, у всіх свої смаки і переваги (які іншим можуть здатися дивними), тому про успішне завершення першого побачення можна судити тільки за обопільною прагненню обох сторін продовжити знайомство на наступному побаченні.

Фото: kinopoisk.ru

Автор Аліна Стара

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?