Українська співачка повністю роздяглася для прем'єри нової пісні: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка повністю роздяглася для прем'єри нової пісні: опубліковано відео

Українська співачка повністю роздяглася для прем'єри нової пісні: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Alyosha представила нову пісню під назвою "Текіла". Для її прем'єри зірка вибрала несподіваний образ, поставши перед шанувальниками в повністю оголеному вигляді.

Відео на нову пісню Alyosha було опубліковано на її офіційному YouTube-каналі, повідомляє ONLINE.UА.

Читайте також: Alyosha в новому кліпі показала запальні танці

У кадрі лірик-відео співачка повністю роздяглася, чим привела у захват своїх фанатів. Вони вважають, що новий трек Alyosha вийшов дуже пристрасним і чуттєвим.

"Текіла дуже відверта, але мені подобається!", "Бомбезно", "Дуже цікаво і незвично. Але круто!", "Кліп красивий, але, як на мене, дуже інтимний. Що скажуть ваші діти, коли побачать?",- коментують в соцмережах нову пісню Alyosha користувачі.

У найближчий час співачка пообіцяла шанувальникам випустити яскравий кліп на нову пісню, який не залишить байдужими глядачів.

Нагадаємо, співачка Alyosha, справжнє ім'я якої Олена Тополя, є дружиною лідера гурту "Антитіла" Тараса Тополі. Подружжя живе в шлюбі вже п'ять років і виховує вдоіх синів - 5-річного Романа та 2-річного Марка.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в кінці 2017 року Alyosha випустив романтичний кліп на пісню "На тлі Парижа".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?