Закарпатська бітанґа: молода співачка презентувала яскравий кліп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Закарпатська бітанґа: молода співачка презентувала яскравий кліп

Закарпатська бітанґа: молода співачка презентувала яскравий кліп
Джерело:  online.ua

Молода українська співачка Alina Pash представила свою першу композицію «Bitanga» та атмосферний кліп до неї. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал співачки.

Режисером відео виступив Гена Трунов. Музику для треку «Bitanga» написав саунд-продюсер і музикант Сурен Томасян, відомий по роботі з Іваном Дорном.

Читайте також: Відомий український співак порадував новим енергійним кліпом

Слово «бітанґа» c закарпатського діалекту перекладається як хуліган/хуліганка. Так Аліну в дитинстві називав її дідусь через постійні пустощі онучки.

« Так мене називав мій дідусь, - каже Аліна. - Мені намагалися нав'язати образ принцеси, але я - інша. Пацанка зі зразковою сім'ї. Пам'ятаю, як дідусь злився: я крала гарбуза з сусідніх полів, щоб робити опудала, а він кричав: Бітанґо! Мамку ти солодку! », - згадує Аліна.

Зйомки відео проходили на Закарпатті. У пошуках локацій знімальна група об'їздила 100 км тамтешніх лісів і гір.

Нагадаємо, що Аліна Паш - фіналістка шостого сезону вокального шоу "Х-Фактор". Вона посіла третє місце у команді Ніно Катамадзе.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, Макс Барських випустив наймасштабніший кліп за свою кар’єру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?