В Україні випробували нову потужну зброю вітчизняного виробництва: видовищні відео і фото
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні випробували нову потужну зброю вітчизняного виробництва: видовищні відео і фото

В Україні випробували нову потужну зброю вітчизняного виробництва: видовищні відео і фото
Джерело:  online.ua

На одному з військових полігонів пройшло успішне випробування нової потужної зброї вітчизняного виробництва, яку розробили конструктори бюро "Луч". Йдеться про нову модифікацію протитанкового керованого ракетного комплексу "Скіф", який є експортною версією українського "Стугна-П".

Видовищні відео і фото успішних випробувань "Скіфа" були опубліковані на сторінці конструкторського бюро в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: В Україні випробували нову потужну зброю: опубліковані фото і відео

Розробники розповіли, що "Скіф" має цілу низку переваг перед іншими ракетними комплексами. Він здатний гарантовано вражати рухомі, броньовані і нерухомі цілі, а також малорозмірні цілі, наприклад, танки в окопі або вертольоти.

Під час випробувань "Скіф", оснащений потужним тепловізором, довів, що здатний вражати бронетехніку ворога в умовах складної видимості і вночі. Командувач сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Сергій Попко під час випробувань нового потужного ракетного комплексу зазначив, що Україна в черговий раз підтвердила, що здатна створювати сучасну військову техніку на одному рівні з провідними країнами світу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США прийняли рішення надати Україні не тільки "Джавеліни", але й інші види летальної зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?