Бойовики з "Градів" продовжують обстріли на Донбасі: сили АТО зазнали серйозних втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики з "Градів" продовжують обстріли на Донбасі: сили АТО зазнали серйозних втрат

Бойовики з "Градів" продовжують обстріли на Донбасі: сили АТО зазнали серйозних втрат
Джерело:  online.ua

Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують наступ на Донбасі. За минулу добу, 20 квітня вони здійснили 36 обстрілів по позиціях українських захисників, внаслідок яких загинув один боєць ЗСУ. Ще один український військовий отримав поранення - його госпіталізували в медустанову.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Бойовики на Донбасі понесли серйозні втрати після удару "третьої сили" - волонтери

На Донецькому напрямку ворог застосував заборонену Мінськими угодами зброю в районі лебединського, Широкиного, Водяного, Пєсков, Гнутового, шахти Бутівка, Опитного, Мар'їнки, Верхньоторецька і Новотроїцького. Там терористи вели обстріл з "Градів", випустивши по українським захисникам не менше 40 снарядів, 122-мм артилерії, 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї.

На Луганському напрямку бойовики обстрілювали позиції сил АТО з БМП біля Кримського, з великокаліберних кулеметів близько Майського. Під вогонь гранатометів, 122-мм артилерії, снайперського і стрілецької зброї потрапили українськи захисники недалеко від Троїцького, Попасної, Зайцевого і Новолуганського.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні готуються до "найгіршого сценарію" на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?