Трамп вирішив подарувати Макрону шматок оббивки стільця
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп вирішив подарувати Макрону шматок оббивки стільця

Трамп вирішив подарувати Макрону шматок оббивки стільця
Джерело:  CNN

Президент США Дональд Трамп і його дружина Меланія подарують французькому лідеру Еммануелю Макрону укладену в рамку частину оббивки стільця з Блакитної кімнати Білого дому.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

За інформацією телеканалу, перша леді США почала замислюватися про ідеальний подарунок для французького лідера ще кілька місяців тому. Вона зупинити свій вибір на меблях, які француз П'єр-Антуан Беланже створив при п'ятому президенті США Джеймсі Монро.

Також Макрон отримає фотоальбом і срібну чашу компанії Tiffany & Co. з особистими підписами Дональда і Меланії Трамп.

Директор з комунікацій першої леді США Стефані Гриша заявила, що клопоти з підготовки урочистої вечері лежать на Меланії - президент довірив це їй, оскільки в його розкладі наразі немає часу.

Еммануель Макрон вже сьогодні прибуде в США з офіційним візитом. У подарунок американському президенту він везе дуб з півночі Франції, де під час Другої світової війни почали висадку американських військ. На думку Макрона, дерево, яке президенти посадять разом в саду Білого дому, стане символом довготривалих відносин двох країн.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Франція попросить США пом'якшити антиросійські санкції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?