Вілл Сміт підірвав мережу новими запальними танцями: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вілл Сміт підірвав мережу новими запальними танцями: опубліковано відео

Вілл Сміт підірвав мережу новими запальними танцями: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Популярний голлівудський актор Вілл Сміт продовжує підкорювати мережу своїми танцювальними здібностями. На цей раз він влаштував спекотні танці з Ніккі Джемі в одному з кафе.

Відео запальних танців Сміта і Джемі було опубліковано на сторінці актора в соцмережі, передає ONLINE.UA.

У кадрі відображено, як Вілл Сміт знову освоює латинські танці, а в цьому йому допомагає друг. За енергійними рухами акторів уважно спостерігає син Сміта Джейден, який разом з іншими відвідувачами кафе підтримав танець Вілла гучними оплесками.

Користувачі мережі прийшли в захват від чергового запального танцю Вілла Сміта. За годину після публікації його відео переглянули понад 1,3 млн осіб.

Нагадаємо, кілька тижнів тому Вілл Смітт вперше здивував публіку своїми танцями. Тоді він вперше виконав сальсу, уроки якої взяв у колишнього чоловіка Дженніфер Лопес, музиканта і співака Марка Ентоні. Коментуючи своє рішення, Сміт заявив, що латиноамериканські танці є його давньою мрією.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомі боксери Василь Ломаченко та Олександр Усик підкорили мережу запальними танцями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?