Укравтодор вирішив більше не закладати ями на дорогах
Категорія
Україна
Дата публікації

Укравтодор вирішив більше не закладати ями на дорогах

Укравтодор вирішив більше не закладати ями на дорогах
Джерело:  online.ua

ГлаваУкравтодору Славомир Новак заявив, що підприємство відмовляється від проведення ямкового ремонту доріг.

Про це він повідомив 26 квітня на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

За його словами, ямковий ремонт - це аварійні заходи, а не повноцінний ремонт. Він зазначив, що всі ремонти доріг, які проводилися в Україні в минулому році, виконані на хорошому рівні.

"Так, дефекти можуть бути - це нормально в будь-якій країні світу. Однак за дефекти в межах гарантій відповідають підрядники. Інша справа - аварійні ремонти. Коли сходить сніг, в Україні починається так званий ямковий ремонт. Це не ремонт по своїй суті, це аварійна ліквідація ямковості для забезпечення проїзду по дорогах. Тимчасові, крайні заходи. Частиною нашої стратегії є відмова від таких ремонтів", - повідомив Новак.

Але він визнав, що відмовитися від такого ремонту одразу просто неможливо. "Наприклад, у минулому році завдяки ямковому ремонту був забезпечений проїзд по 40 тис км доріг. Коштів, які ми витратили на це, нам вистачило б тільки на 300 км середнього ремонту", - підкреслив Новак.

Глава Укравтодору розповів, що в цьому році будуть відремонтовані 4000 км доріг.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що В Україні планують скасувати жовтий сигнал світлофора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?