Зоряний вихід: Кейт Міддлтон підкорила публіку на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл
Категорія
Світ
Дата публікації

Зоряний вихід: Кейт Міддлтон підкорила публіку на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл

Зоряний вихід: Кейт Міддлтон підкорила публіку на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл
Джерело:  online.ua

Герцогиня Кембриджська, Кейт Міддлтон зробила перший офіційний вихід у світ після народження третьої дитини. Приводом цьому стало весілля принца Гаррі і Меган Маркл, на якому Кейт викликала справжній фурор.

Захоплюючі фото Кейт Міддлтон на королівському весіллі були опубліковані в мережі, передає ONLINE.UA.

Для весілля принца Гаррі і Меган Маркл Кейт Міддлтон вибрала традиційний британський наряд - пальто кремового кольору і капелюшок з квітами. Доповнювали образ герцогині Кембриджської туфлі-човники на високих підборах і ідеально укладена зачіска.

На весіллі принца Гаррі та Меган Маркл Кейт Міддлтон з'явилася в супроводі чоловіка, принца Вільяма, і старших дітей, принца Джорджа і принцеси Шарлотти. Шанувальники в захваті від зовнішнього вигляду Кейт, яка менше місяця тому народила сина. Вони відзначають, що вона схудла після народження малюка, що надало її образу більше витонченості.

Раніше західні інсайдери повідомляли, що Кейт Мідлтон і Меган Маркл добре подружилися. Возлюблені принца Гаррі і принца Вільяма знайшли спільну мову. Тоді джерела з оточення королівської сім'ї також повідомляли, що Кейт рада тому, що Гаррі вдалося зустріти саме ту дівчину, яку він довго шукав. Вона переконана, що Меган Маркл є прекрасною партією для рідного брата її чоловіка.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кейт Міддлтон показала перші фото новонародженого сина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?