Бойовики з "Градів" обстрілюють позиції ООС: серед бійців ЗСУ багато поранених
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики з "Градів" обстрілюють позиції ООС: серед бійців ЗСУ багато поранених

Бойовики з "Градів" обстрілюють позиції ООС: серед бійців ЗСУ багато поранених
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 19 травня ситуація на Донбасі залишалася складною і напруженою. Бойовики 58 разів відкривали вогонь по українським захисникам і мирному населенню, в результаті чого троє бійців ЗСУ отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

На Луганському напрямку ворог вів вогонь в районі Кримського, Новотошківського, Золотого, Троїцького, Новозванівки. На Донецькому напрямку інтенсивні бої тривали в районі Авдіївки, Зайцево, Новотроїцького, Залізного. Там бойовики, прикриваючись мирним населенням Горлівки, вели обстріл з житлових кварталів міста.

На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали позиції українських захисників поблизу Талаківці, Широкино і Пищевика. Також в районі Донецької фільтрувальної станції ворог застосував "Гради".

Українські військові дали адекватну відповідь терористам на усіх напрямках. За даними розвідки, в результаті вогню бійців ЗСУ був знищений один бойовик і поранені ще троє окупантів російсько-терористичних військ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що СБУ оприлюднила нові докази присутності російських найманців на Донбасі- опублікований аудіозапис переговорів ватажка ПВК "Вагнера" та його підлеглого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?