Динамо - Шахтар: результати матчу і відео видовищних голів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо - Шахтар: результати матчу і відео видовищних голів

Динамо - Шахтар: результати матчу і відео видовищних голів
Джерело:  online.ua

У Києві на стадіоні Лобановського відбувся центральний матч заключного 32-го туру української Прем'єр-ліги, в якому зіграли київський "Динамо" і донецький "Шахтар". Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь киян.

Відео яскравих голів матчу Динамо - Шахтар було опубліковано в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Перший гол в матчі Динамо - Шахтар забили кияни на 16-й хвилині першого тайму. Його забив Беньямін Вербич. "Гірники" швидко зрівняли рахунок - Ромеро Марлос успішно реалізував пенальті в ворота суперників.

Другий тайм матчу Динамо - Шахтар почався з рахунком 1:1. Гра йшла в спокійному темпі без небезпечних моментів. Але на 55-й хвилині гравець "гірників" Давид Хочолава зрізав м'яч у власні ворота, подарувавши перемогу киянам. В результаті рахунок гри став 2:1 на користь "Динамо".

Ця перемога "Динамо" над "Шахтарем" стала третьою в поточному сезоні української Прем'єр-ліги. При цьому киянам так і не вдалося стати лідером чемпіонату України - в підсумковій турнірній таблиці УПЛ у "Шахтаря" залишилося 75 очок, а у "Динамо" - стало 73.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що легенда київського "Динамо" Олег Гусєв покине клуб після гри з "Шахтарем".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?