Опра Вінфрі заспівала про підготовку до весілля принца Гаррі і Меган Маркл: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Опра Вінфрі заспівала про підготовку до весілля принца Гаррі і Меган Маркл: опубліковано відео

Опра Вінфрі заспівала про підготовку до весілля принца Гаррі і Меган Маркл: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Одна з найвпливовіших жінок в шоу-бізнесі Опра Вінфрі несподівано заспівала. Вона виконала жартівливу пісню про те, як готувалася до весілля принца Гаррі і Меган Маркл, на якому була в числі запрошених зіркових гостей.

Відео з піснею Опри Вінфрі про підготовку до королівської церемонії було опубліковано на її сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

У яскравому ролику Опра розповіла, що буквально за останню ніч дизайнери створили для неї нову сукню для королівського заходу. Причиною тому став бежевий колір раніше обраного наряду, який, на думку телеведучої, міг на фото виглядати "занадто білим для весілля".

Команда дизайнерки Стелли Маккартні змогла за ніч змінити наряд Опри. Нове вбрання телеведучої було виконано в блідо-рожевому кольорі і прикрашено мереживними деталями. Доповнював образ Вінфрі на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл вінтажний капелюшок від сучасного ірландського модельєра Філіпа Трейсі, яка з'явилася в гардеробі телеведучої ще в 2005 році. Його прикрасили новими пір'ям, завдяки яким головний убір став виглядати по-новому.

У своєму відео Опра Вінфрі подякувала дизайнерам, які змогли за короткий термін створити для неї сукню для королівської церемонії. Її ролик підкорив мережу - менш ніж за добу відео переглянули більш 14 млн шанувальників зірки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кейт Міддлтон викликала фурор на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл, з'явившись перед гостями в кремовому пальто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?