У мережі показали відео підірваного стратегічного моста між Хрустальним і Луганськом
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі показали відео підірваного стратегічного моста між Хрустальним і Луганськом

У мережі показали відео підірваного стратегічного моста між Хрустальним і Луганськом
Джерело:  online.ua

Підірваний в так званій "ЛНР" міст, який з'єднував населений пункт Хрустальний (раніше Красний Луч) з Луганськом, не підлягає відновленню. Відтепер між Хрустальним і Луганськом прямої дороги немає.

Відео підірваного моста опублікували в мережі. У ролику очевидці події вважають, що міст ніхто не підривав, а він просто звалився через вуглевози і бронетехніку бойовиків, передає ONLINE.UA.

"Цілий день судорожно шукали українські ДРГ і різних "ворогів". Потім пораскинули залишившися мізками і постановили, що - міст звалився сам, розбитий бронетехнікою і вуглевозами", - коментує автор відео ситуацію з мостом на окупованій Луганщині.

У той же час штаб ООС не став заперечувати причетність до обвалення моста між Хрустальним і Луганськом. На сторінці ООС в соцмережі з'явився лише короткий коментар до даного інциденту.

"Руйнування зазначеного мосту виключає і перешкоджає поставкам боєприпасів і озброєння підрозділам російсько-терорістіческіх військ", - йдеться в повідомленні штабу ООС.

При цьому жителі з наближених до мосту районів відзначили, що по даному мосту терористи перевозили військову техніку зі складів в Хрустальному. Тепер Луганськ виявився відрізаним від цих складів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ЗСУ знищили під Троїцьким передову позицію бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?