Турнір зірок світового футболу на Хрещатику: з'явилося відео яскравої гри перед фіналом ЛЧ-2018
Категорія
Спорт
Дата публікації

Турнір зірок світового футболу на Хрещатику: з'явилося відео яскравої гри перед фіналом ЛЧ-2018

Турнір зірок світового футболу на Хрещатику: з'явилося відео яскравої гри перед фіналом ЛЧ-2018
Джерело:  online.ua

У Києві, напередодні фіналу Ліги чемпіонів, відбувся турнір зірок світового футболу, в якому взяли участь чотири команди - "Друзі Андрія Шевченка", "Легенди Реала", "Легенди Ліверпуля" і "Легенди Ліги чемпіонів". Яскраві матчі пройшли на Хрещатику, а фінал завершився внічию.

Відео турніру зірок світового футболу в Києві було опубліковано в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

У команді "Друзі Андрія Шевченка", крім головного тренера української збірної, увійшли: Віталій і Володимир Кличко, Сергій Ребров, Андрій Воронін, Кларенс Зеєдорф, Олександр Хацкевич, Євген Левченко, Олег Лужний, Тарас Луценко, Даріо Срна, Ія Андрущак, фрістайлісти Джеремі Лінч і Біллі Вінгроу, а також співак Святослав Вакарчук. У складах інших зіркових футбольних команд зіграли Роберто Карлос, Марсель Десаї, Луїш Фігу, Давор Шукер, Роббі Фаулер, Марко Матерацці, Клод Макелеле, Іан Раш та інші легенди футболу.

Перший півфінал зоряного турніру, в якому зіграла команда Шевченка і легенди Ліги чемпіонів завершився з рахунком 5:1 на користь українських гравців. У другому півфіналі зіграли зірки "Реала" і "Ліверпуля" - гра закінчилася з рахунком 9:3 на користь реаловців.

Фінал турніру зірок футболу завершився з рахунком 3:3. У фінальній грі голи в ворота зірок "Реала" забили Олег Лужний, Андрій Воронін і Сергій Ребров.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україну не пустили російських фанатів на фінал Ліги чемпіонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?