Ліга чемпіонів 2018: в УЄФА подякували Україні за фантастичний фінал
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів 2018: в УЄФА подякували Україні за фантастичний фінал

Ліга чемпіонів 2018: в УЄФА подякували Україні за фантастичний фінал
Джерело:  online.ua

Європейський футбольний союз подякував Київу за проведення фіналу Ліги чемпіонів 2018. У УЄФА присвятили українській столиці яскраве відео подяки, яке набирає популярність в мережі.

Відповідний ролик було опубліковано на офіційній сторінці УЄФА в соцмережі, передає ONLINE.UA.

У кадрі зображений Кубок Ліги чемпіонів і слова подяки Києву. У відео вони продубльовані двома мовами - українською та англійською. За перші кілька годин після публікації пост набрав більше десяти тисяч лайків і сотні коментарів.

"Приємно за організацію. Київ - супер. Україна - вперед", "Краща локація за весь час", - коментують українці публікацію.

Окрему подяку за проведення фіналу Ліги чемпіонів в Україні також отримав мер Києва Віталій Кличко. Президент УЄФА Олександр Чеферін високо оцінив рівень організації проведення спортивного заходу світового рівня в українській столиці.

"Не треба забувати, що це - найбільша спортивна подія світового рівня, яку нелегко організувати. І вчора, і в попередні дні не було жодної помилки. Спасибі за все. Спасибі за гостинність. Я переконаний, принаймні половина уболівальників повернуться в Київ знову. Фінал Ліги чемпіонів - це велика подія, тому ви точно зможете зможете організувати будь-яку подію", - цитуються слова Чеферіна на офіційному сайті КМДА.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кияни жахнулися тим, у що перетворили іноземні вболівальники українську столицю під час фіналу Ліги чемпіонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?