Відома українська телеведуча похрестила новонароджену доньку: опубліковані зворушливі фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома українська телеведуча похрестила новонароджену доньку: опубліковані зворушливі фото

Відома українська телеведуча похрестила новонароджену доньку: опубліковані зворушливі фото
Джерело:  online.ua

Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик похрестила новонароджену доньку. Таїнство хрещення 1,5-місячної Поліни пройшло в Свято-Покровському соборі Києва.

Зворушливі сімейні фото з новонародженою дочкою в день хрещення Лілія Ребрик опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UА.

На знімках ведуча показала, що для такого важливого дня в їхній родині вона зі старшим дочкою Діаною вибрали дуже ніжні наряди - сукні "familylook" в світло-рожевих тонах від відомого українського бренду. Маленьку Поліну також одягли в дуже гарне вбрання - дівчинка міцно спала на руках батька в мереживній сукні, поки її мама і сестра влаштовували фотосесію.

"Такий важливий день в нашому житті ... В житті нашої Поліни. Небесного керівництва і підтримки тобі в усьому, донечко!", - підписала зворушливі сімейні фото Лілія Ребрик.

Українці масово вітають Лілію Ребрик з цією радісною подією в її родині. Вони бажають здоров'я і щастя маленької Поліни та її батькам.

"Будьте щасливі і Богом благословенні. Дуже приємно дивитися на вашу сім'ю. Нехай Любов в якій ви перебуваєте зростає з кожним днем все більше і більше. Бережіть один одного", "Як красиво! Зворушливо до сліз!", "Ангела охоронця Поліні сильного. Нехай веде по легкій дорозі з хорошими людьми","Які ви всі прекрасні!!! у вас прекрасні дочки. Дай Бог щастя і здоров'я вашої сім'ї. Ви приклад ідеальної сім'ї, на вас любо дивитися!", - вітають ведучу шанувальники в соцмережі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Лілія Ребрик стала мамою в другий раз 30 квітня 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?